Keller Williams Realty Urban Dallas - Mia Vincent
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 4 239 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  817 Sleepy Hollow Drive, Garland, TX 75043
  Listing Courtesy Of: Monument Realty, Blanca Lurssen
  I ri - 240 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1404 Flowers Drive, Carrollton, TX 75007
  Listing Courtesy Of: HB Realty, 972-662-3346, Naveed Zulfiqar
  I ri - 135 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  6.0 ba
  metra katrorë
  ac
  4115 Mission Avenue, Frisco, TX 75034
  Listing Courtesy Of: Engel&Volkers Dallas Southlake, 214-770-2175, Amber Butcher
  I ri - 72 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1817 Vine Drive, Garland, TX 75040
  Listing Courtesy Of: Neil Aggarwal, 972-834-1565, Neil Aggarwal
  I ri - 2 918 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  13246 Bayfield Drive, Frisco, TX 75033
  Listing Courtesy Of: Monument Realty, 469-463-1181, Tori Gillum
  I ri - 939 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (4d)
  5 bd
  7.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3808 Eaton Drive, Dallas, TX 75220
  Listing Courtesy Of: Texas Signature Realty, LLC., 832-876-2093, Eda Kurt
  I ri - 644 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  213 Cassandra Court, Euless, TX 76040
  Listing Courtesy Of: Berkshire HathawayHS PenFed TX, 972-899-5600, Russell Rhodes
  I ri - 1 390 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3321 Walchard Court, Dallas, TX 75229
  Listing Courtesy Of: Texas Signature Realty, LLC., 832-876-2093, Eda Kurt
  I ri - 167 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  130 Pinto Drive, Waxahachie, TX 75165
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, 972-824-7430, Kelsey Rush
  I ri - 694 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (4d)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  721 Berkshire Drive, Prosper, TX 75078
  Listing Courtesy Of: Ebby Halliday, REALTORS, 972-335-6564, Stacey Zimmerman
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Mia Vincent
  Numri i licencës: 0603876
  Mia Vincent - Keller Williams Realty Urban Dallas

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c3qsknffd5gcv4fcn1qg.png
  Keller Williams Realty Urban Dallas
  3500 Maple Ave #440 Dallas, TX 75219
  Zyrë

  Mia Vincent
  REALTOR® & Apartment Locator 0603876
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.